TENDINT PONTS


Hoşgeldiniz.
Aquest bloc vol contribuir a tendir ponts.
Ponts entre cultures, entre cultura i societat, entre raó i sentiments.
Se escribe, aleatoriamente, en la lenguas que conozco o me gustan.
Aυτό είναι το σπίτι σας, i hope you will like it.FELICES 69, RAIMON

Hoy cumple 69 años Raimon, todo un referente de la cultura catalana, y de la música popular y antifranquista. Os dejo un video de Jo vinc d'un silenci, una canción magnífica y siempre actual, por desgracia.
Me hubiese gustado encontrar un video de mi favorita de Raimon, titulada T'he conegut sempre igual, y así homenajear a la vez a Gregorio López Raimundo, a quien iba dedicada esa canción, pero nadie la ha colgado aún en Youtube, así que solo os he podido poner el audio en el enlace.


2 comentarios:

ENRIC dijo...

Merhaba company ve Καλησπέρα Toni, ben retrobat company !

Vull afegir-me a la felicitació a aquest home-símbol, a aquest cantant i poeta que sempre ha cantat en valencià preservant així de la forscor aquesta variant del català que és tant entranyable per a mi (i tant bé que parle ja el meu fill.

No fa gaire, prop del carrers costeruts que et porten cap el carrer Blanc de Xàtiva, anava jo xiulant "Tots els colors del verd,
gora Euskadi, diuen fort
la gent, la terra i el mar
allà al País Basc" i pensava, precisament en tot això, en que s'etàn perden les identitats i a mans dels vandolers d'el censor Camps, les coses s'estàn accelerant amb conseqüències que segur seràn iireversibles (com el tancament dels repetidors de TV3).

Desde els carrers de Benicarló, del Baix maestrat (sempre marginat pel centralisme dels "forts") vull sumar-me en anques crit de protesta, vull afegir-me a aquest crit silenciòs contra les tisores, aquest tant llarg contra la inducció a la incultura.

Desde el País Valencià: ¡visqui en Raimon !! Visca la cultura dels Països catalans !!!

Una abraçada !
Görüşürüz yoldaşım !

Toni Salado dijo...

Merhaba yoldasim! Encantat de veure els teus comentaris pel meu bloc una altra vegada. Ja veus que escric poc, no tinc massa temps ara. Gorusuruz!